În timpul unei discuții cu soția își împușca copilul de 2 ani: i-a zburat jumătate din față

Tragedie în orașul Blackman, în statul american Michigan. Michael Glance de 32 de ani în timp ce se certa cu soția l-a împușcat pe fiul său Ryker  de numai 2 ani direct. Când s-a produs tragedia cei trei se aflau în mașină în fața casei lor în față.

În timpul unei discuții mai aprinse, Glance a scoas arma și a îndreptat-o spre capul fiului său sub ochii îngroziți ai mamei. Potrivit unui raport al procurorului, omul ar fi apăsat pe trăgaci cu intenția de a-l ucide pe micuț dar din fericire, potrivi Mlive.com, arma avea o defecțiune  care i-a salvat viața copilului.

Citește și A violat fetițele gemene de 4 ani a iubitei sale și le-a transmis o boală venerică

Micul Ryker a fost transferat imediat la spital, unde este spitalizat în condiții critice. Practic glonțul a atins o parte din fața copilului, provocându-i răni extrem de grave.

Bărbatul a fost arestat cu acuzația de tentativă de omor și posesie ilegală de arme. Judecătorul  a acordat o cauțiune de de 10 milioane de dolari (echivalentul a aproximativ 9 milioane de euro). Procesul va începe pe 1 mai, informează televiziunea locală Wilx.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.