În timpul Liturghiei de duminică ,Arhiepiscopul găsește în sticlă whisky în loc de vin

În timpul Liturghiei, în catedrala din San Giovanni (Malta), duminică, 31 martie, arhiepiscopul Charles Scicluna a găsit whisky în loc de vin în pahar.

O păcăleală e 1 aprile ? Se pare că nu. Aceasta este o eroare comisă de un sacristan. Jena preotului era evidentă de îndată ce a observat greșeala. După câteva momente, însă, paharul a fost schimbat  și celebrarea a continuat.

Sacristanul a cerut apoi scuze pe Facebook, explicând că unul dintre voluntarii care pregăteau echipamentul de masă a luat o sticlă greșită.

Un purtător de cuvânt al curiei a confirmat, așa cum a relatat Times of Malta, că “a fost o greșeală nefericită a sacristanilor”.

Te-ar putea interesa și Alarma oamenilor de știință .. o catastrofă va lovi Terra în 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.