În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

I-a sugrumat pe rând pe fiecare dintre cei trei copii săi, cântându-le cântece de leagăn și lăsându-i fără viață pe canapea. Nici intervenția de urgență a medicilor nu i-a mai putut readuce la viață.  După crimă, femeia a așezat micuțele corpuri pe canapeaua din acasă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Un membru al familiei a raportat poliției că i-a văzut ultima dată pe copiii la casa lor, lângă Baseline Road din Statele Unite . Era luni după-amiaza de luni, 20 ianuarie în interiorul unei locuințe  din Phoenix, SUA.  Câteva ore după crunta crimă,  Rachel Henry , 22 de ani, a fost arestată.

Potrivit rapoartelor autorităților care investighează cazul,  femeia locuia împreună cu tatăl copiilor ei, în vârstă de 30 de ani, și cu o mătușă de 49 de ani. Rămânând singură cu copiii, ea și-ar fi sufocat mai întâi fiica de 1 an, apoi băiețelul de 3 ani la care i-a pus mâna pe gură oprindu-i respirația. În timp ce-și ucidea fiica de numai 7 luni, băiețelul a încercat să-și oprească mama lovind-o cu mânuțele în piept.

Citește și Cazul șocant a celor trei copilași decedați în casă: au fost uciși de propriia lor mamă

” Rachel i-a cântat băiatului  în timp ce el o zgâria pe piept și o prindea de haine în semn de protest ” , se arată în raportul lansat în timpul procesului.

Polițiștii au interogat mama și tata celor trei victime până când femeia a mărturisit crmele.  Membrii familiei lui Rachel au spus că femeia a avut probleme cu droguri în trecut având deseori comportamente ciudate. Judecătorul a emis o cauțiune de 3 milioane de dolari. Următoarea ședință de judecată este programată pentru 28 ianuarie 2020.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.