În SUA , Joe Biden este cel mai votat candidat la președinție vreodată

Joe Biden este cel mai votat candidat din istoria alegerilor prezidențiale americane. El l-a învins și pe Barack Obama, care în 2008 câștigase 69.498.516 voturi. În timp ce sondajul este încă în desfășurare, Biden a strâns deja 69.589.840.

Citește și Coronavirus, propunerea Marii Britanie: „Carantină de 5 zile pentru a încuraja călătoriile și turismul”

Fostul vicepreședinte îl conduce în prezent pe Donald Trump în votul popular, magnatul obținând până acum 66.706.923 voturi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.