În Statele Unite, o persoană moare la fiecare 30 de secunde din cauza coronavirusului

În Statele Unite, un american moare de Covid la fiecare treizeci de secunde. Aceasta este cifra care reiese din baza de date a New York Times. În ultimele douăzeci și patru de ore au murit 2.885 de persoane, un număr record. Noile cazuri au fost 199.988. Numărul total de persoane infectate de la izbucnirea pandemiei, potrivit Universității Johns Hopkins , a ajuns la aproape 14 milioane, cu 273.589 de morți.

Alarma este dată mai presus de toate pentru cele 100 de mii de spitalizări. Potrivit Covid Tracking Project, de fapt, ieri în spitalele americane, dintre care multe sunt pline, 98.691 de persoane au fost spitalizate.

Citește și Trei președinți uniți împotriva lui Covid: Obama, Bush și Clinton se vor vaccina la TV în direct

Se teme că în următoarele săptămâni situația Covid se va înrăutăți și mai mult în Statele Unite, ca urmare a sărbătorilor de Ziua Recunoștinței săptămâna trecută și a sezonului de sărbători care urmează.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.