În stare de ebrietate, o îngrijitoare moldoveancă din Italia s-a aruncat de la geam: acuzată că își maltrata bătrânii de care avea grijă

O îngrijitoare în vârstă de 60 de ani din Moldova stabilită în Italia a fost acuzată că maltrata bătrânii de care ar fi trebuit să aibă grijă.  Potrivit bologna.repubblica.it fiica a celor doi bătrâni pe care îi avea în grijă femeia din Moldova a alertat autoritățile, susținând că este îngrijorată pentru părinții ei sunt supuși abuzurilor verbale de către femeie.

Momente de teroare în China: o fetiță de 2 ani a fost prinsă între ușile unui lift | Video

Când au ajuns la fața locului, carabinierii ar fi găsit-o pe femeie în stare de ebrietate. Ca să scape îngrijitoarea s-a aruncat  de la o fereastră de la etajul 1 al casei. Femeia s-a ales cu multiple răni și a fost transportată la spital. În urma faptelor sale, autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.