În spitalele din Wuhan nu mai există pacienți internați pentru coronavirus

În Wuhan, orașul Chinei prima  afectată de coronavirus , nu mai există nicio persoană internată din cauza virusului. Duminică, ultimii 12 pacienți spitalizați infectați cu COVID-19 au fost externați din spitale.  „Cu eforturile comune ale orașului Wuhan și asistența medicală acordată provinciei Hubei, nu s-au mai înregistrat  cazuri de COVID-19 în  Wuhan începând cu 26 aprilie”, a declarat Mi Feng, un purtător de cuvânt al Comisiei Naționale de Sănătate din China.

Orașul, care a fost în carantină timp de 76 de zile din cauza virusului, a înregistrat la 18 februarie un număr de 38.020 de cazuri de persoane infectate, inclusiv 10 mii în stare gravă. În total, Wuhan a avut 44.452 de infecții, 56% din totalul Chinei și 3.869 de decese, 84% din cifra națională.

Coronavirus, explozie de infecții în America Latină: peste 150 de mii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.