În spital nu sunt paturi disponibile: un copil de 4 ani obligat să doarmă pe jos, pe o haină cu perfuzia în mână

Face înconjurului lumii fotografia lui Jack, unui copil de numai 4 ani culcat  pe podeaua din Leeds General Infirmary pe o haină a mamei sale după ce a fost transportat de la ambulanța la spital pentru o suspiciune de pneumonie. El este Jack, un copil de în vârstă de 4 ani, căruia i-a  fost aplicat apoi o mască de oxigen din partea personalului medical, în timp ce mama lui Sarah Williment, 34 de ani l-a acoperit cu o haină pentru a nu-i fi frig:  în spital nu sunt paturi disponibile.

În cele din urmă, a fost transferat pe altă secție pe o targă unde a petrecut cinci ore înainte de a găsi un pat la 3 dimineața, a explicat mama Yorkshire Evening Post. “Au trecut mai mult de 13 ore de  când am ajuns camera de urgență”, a adăugat femeia. ” Sunt frustrată de acest sistem și de lipsa paturilor, ceea ce presupun că se datorează lipsei de finanțare a serviciului național de sănătate pentru a furniza serviciile solicitate”, a spus ea.

Citește și O fetiță surdă de la naștere, aude pentru prima dată: reacția ei vă va încălzi inimile / VIDEO

În final, Jack a fost diagnosticat cu gripă și amigdalită și a putut reveni la acasă la masa de prânz a doua zi.

Secretarul sănătății muncii, Jonathan Ashworth, l-a invitat pe premierul Boris Johnson să-și ceară scuze familiei: „Această imagine este rușinoasă. Un deceniu de reduceri conservatoare ne-a dus la această criză în NHS ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.