În Serbia spitalele vor folosi răchia ca dezinfectant

Guvernul sârb a decis să folosească răchia pentru a răspunde cererii tot mai mari de dezinfectant pentru uz medical. O donație de 9.196 de sticle a venit de la Belgrad direct la spitalul din Krusevac, în sud-estul țării și la Crucea Roșie locală. Răchia fusese confiscată într-o operațiune a poliției în 2005.

Tampico, camerele de supraveghere au înregistrat imagini șocante cu o femeie care rătăcește pe străzi în ”patru labe” ca și animalele

Un produs cu o mie de utilizări – Răchia în starea sa „normală” nu este potrivită pentru dezinfectarea locurilor și a suprafețelor de lucru, dar guvernul de la Belgrad a raportat că a ajuns la un acord cu o fabrică de băuturi alcoolice care va trata distilatul gratuit pentru obține alcool pur de 70 de grade.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.