În satul Rabbit Hash, un bulldog francez a fost ales primar

Rabbit Hash , în Kentuchy, este un oraș mic cu aproximativ cinci sute de oameni. Situat lângă râul Ohio, este deosebit de renumit din câteva motive.

În primul rând, Rabbit Hash este casa unuia dintre cele mai vechi emporiuri din Statele Unite, care a fost deschisă în 1831 și parțial distrusă în 2016 în urma unui enorm incendiu. În al doilea rând, orașul este cunoscut pentru obiceiul singular și extravagant de a acorda animalele biroul de primar. Tradiția, încă perpetuată, a fost introdusă spre sfârșitul anilor ’90.  Obiectivul evenimentului electoral: strângerea de fonduri pentru asociația istorică locală.

O altă curiozitate în acest sens este că alegerile au loc la fiecare patru ani și au loc întotdeauna în aceeași zi cu alegerile prezidențiale .

Citește și O profesoară a fost ucisă de hărțuitorul ei chiar în fața casei sale. Femeia îl denunțase pe bărbat de 13 ori, dar, fără rezultat

Pe 3 noiembrie 2020, locuitorii din Rabbit Hush au ales  ca primar pe bulldogul francez pe nume Wilbur . Cățelușul de șase luni se prezentase la alegeri cu un program electoral eficient și imediat: în caz de victorie s-a angajat să răspândească tandrețe și optimism pentru a contracara problemele critice cauzate de pandemie și tensiunile care, în ultimele luni, a zguduit Statele Unite.

După ce a câștigat poziția de „sindicat” , Amy Noland a descris prima zi ca primar al cățelușului presei NBC News, afirmând că Wilbur „a acordat interviuri presei locale, a primit o mulțime de jucării, scărpinături și mângâieri pe burta și pe urechi ». Ea a adoptat buldogul francez în urmă cu patru luni și de atunci sunt inseparabili.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.