Al doilea val gigantic de Coronavirus: în San Francisco, de mâine 6 milioane de persoane vor fi închise

Statele Unite sunt în aceste ore victime ale unui al doilea val gigantic de Coronavirus: doar ieri au fost înregistrate 3 mii de decese. Prin urmare, Statele Unite încep să ia primele contramăsuri pentru a împiedica răspândirea pe scară largă a infecțiilor.

Începând de duminică, aproximativ șase milioane de persoane vor fi închise în zona golfului San Francisco din cauza accelerării infecțiilor cu coronavirus care afectează spitalele: au anunțat autoritățile locale de sănătate.

Citește și SUA, Fauci: “Americani, pregătiți-vă pentru un alt val de Covid”

Ieri, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a lansat o nouă ordonanță prin care solicită rezidenților să rămână acasă deoarece capacitatea de primire a spitalelor dintr-o anumită zonă a scăzut sub 15% și se așteaptă ca acest lucru să aibă loc în aproape tot statul în câteva zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.