În Rusia se înregistrează 2.777 de cazuri. În Moscova, aproape jumătate de infectați sunt sub 45 de ani

În Rusia s-au mai adaugat alte 440 de cazuri de infecție cu coronavirus  în bilanțul oficial, care a ajuns la 2.777 de cazuri confirmate, dintre care 1.880 sunt la Moscova, raportează sediul central pentru lupta împotriva răspândirii Covid-19.

Dacă numerele oficiale ale rușilor continuă să trezească scepticism,  primarul din Moscova, Serghei Sobyanin, susține că datele reale sunt cu siguranță mult mai grave, dar nu sunt interceptate și majoritatea cazurilor confirmate sunt încă concentrate în capitală: dintre noile 440 cazuri pozitive, 267 sunt rezidenți moscoviți.

Coronavirus, tragedie în Portugalia: 30 de copii au fost internați în stare gravă la spital

În megalopolisul rusesc există și o tendință particulară, care observă un procent foarte mare de persoane infectate sub 45 de ani. Dintre noile cazuri, 117, aproape jumătate, au între 18 și 45 de ani. Printre cei testați pozitiv la Covid-19 din Moscova sunt mulți copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.