În Rusia, orele de Kalashnikov ajung în școli: „Susținem patriotismul și identitatea”

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la moartea lui Mikhail Kalashnikov, Ministerul rus al Educației a promovat lecții despre istoria și utilizarea celebrei puști de asalt AK-47, oferind profesorilor adevărate îndrumări pe care să le urmeze în timpul lecțiilor: „Vor promova patriotismul, vor ajuta elevii să-și formeze o identitate națională”.

Studiarea istoriei și cum să te folosești un Kalashnikov pentru a sprijini identitatea și patriotismul național. Se întâmplă în Rusia , unde la școală, pe lângă subiectele tradiționale, elevii care vor să intre în Forțele Armate pot afla toate secretele legate de această armă. Decizia a fost comunicată cu un decret de la Ministerul Educației, cu câteva zile înainte de a suta aniversare a nașterii lui Mikhail Kalashnikov, inventatorul puștii de asalt AK-47, care cade pe 10 noiembrie.

Maroc, cazul turistelor scandinave ucise: vinovații condamnați la moarte / FOTO

Liniile  directoare ale dicasterului, după cum raportează unele site-uri locale, include citirea scrierilor lui Kalashnikov și alte instrucțiuni despre cum se poate asambla și demonta un AK-47 , până la ilustrații despre diferențele cu M-16-urile americane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.