În Rusia, infecțiile sunt în creștere rapidă, dar Putin invită pe toți să reînceapă munca

Vladimir Putin a confirmat că, începând de mâine, Rusia va reveni la viața de zi cu zi și muncitorii se vor întoarce la locurile muncă  chiar dacă numărul de infecții este în continuă creștere  cu un ritm de peste 10.000 de cazuri pe zi. “Perioada de lipsă de la locul de muncă remunerată în toate sectoarele economiei s-a încheiat”, a declarat președintele rus într-un discurs adresat națiunii. Cu toate acestea, relaxarea închiderii va avea loc treptat.

Mexic: cel puţin 25 de cadavre au fost descoperite într-o groapă comună

“Lupta împotriva epidemiei nu se încheie. Pericolul persistă”, a adăugat Putin, precizând că guvernatorii diferitelor regiuni vor decide ce măsuri trebuie luate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.