În plină urgență de coronavirus, aproximativ 300 de tineri s-au adunat la o petrecere

“Vreau să evadez”. Acesta este numele unei petreceri clandestine organizată sâmbătă 21 noiembrie într-o zonă rezidențială din arondismentul 13 din Paris . Aproximativ 300 de tineri – fără măști – s-au adunat să se distreze, ignorând toate reglementările de sănătate. Biletele pentru eveniment au fost vândute cu 15 euro printr-o platformă online.

Știrea a fost raportată de Le Figaro . Instrucțiunile pentru participarea la eveniment au fost foarte stricte: să ajungă la local în cea mai mare discreție singuri sau în grupuri mici, între orele 20 și 21, cu biletul la vedere. Locul evenimentului – un hangar abandonat la câțiva pași de o linie de cale ferată veche – a fost, de asemenea, comunicat participanților în ultimul moment. Hangarul, pentru această ocazie, a fost transformat într-o discotecă cu lămpi de neon montate, o zonă de bar, un ring de dans și o scenă pentru DJ.

Citește și În Franța s-a descoperit prezența virusului Covid într-o fermă de nurci

Organizatorii se confruntă acum cu o amendă de aproximativ 15.000 de euro și un an de închisoare. Aceasta este pentru „că au pus în pericol viața altora ”. „Tinerii nu mai au spațiu pentru a sta împreună”, a spus unul dintre ei, explicând motivul petrecerii. „Când mergem la acest gen de petrecere, știm că riscăm să întâlnim pe cineva care are coronavirus . Depinde de noi să ne asumăm responsabilitatea ”, a reamintit un al doilea participant.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.