”În pat se doarme, nu se face altceva”. Un judecator a dat dreptate unui vânzator de saltele

Paturile au fost construite pentru cei care trebuie să doarmă, nu pentru cei care doresc să facă sex. Acestea au fost cuvintele unui judecător când a pronunțat  sentința într-un tribunal din Duesseldorf, care a pus capăt unei dispute  dintre un cuplu căsătorit  și un magazin  de unde au cumpărat (la prețul de 1500 euro) o saltea.

 

La scurt timp după cumpărare, soții nemulțumiți de calitatea saltelei au cerut rambursarea banilor : cei doi s-au plâns de calitatea rpastă a saltelei și au hotărât să o returneze vânzătorului. Patul – au afirmat ei – se mișca prea tare în mometul în care se culcau astfel încât nu de puține ori cei doi soți au căzut din pat.

Studiază pe stradă pe o temperatură de 4 grade și este premiant! Povestea emoționantă a lui Angelo

Dar vânzătorul a răspuns că patul era în stare perfectă. Instanța de la Duesseldorf,  a solicitat o opinie privind calitatea saltelei și a altor experți.  Aceștia au răspuns că saltateaua era de calitate superioară. Problema reală a cuplului nu era  legată de calitatea saltelei atunci când dormeau ci atunci când aveau raporturi…. Dar judecătrul a pus lucrurile la puct: ”Patul este făcut pentru a dormi, nu pentru a face sex”

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.