În Pakistan o tânără de 25 de ani ucisă cu pietre de soț și familia lui. Tatăl ei: ”Probleme între familii”

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost ucisă cu pietre de către soțul și rudele sale într-o zonă  rurală din sudul provinciei Sindh din Pakistan. Crima a avut loc în districtul Jamshoro, Sindh, pe 28 iunie, dar știrea a fost făcută publică abia astăzi  după ce activiștii pentru drepturile omului au raportat-o ​​pe social media și au publicat fotografii cu tânăra. Conform primelor zvonuri, uciderea tinerei Wazirah Chahchar a fost o ”ucidere de onoare ”.

Panică în Mongolia, alte două cazuri de ciumă bubonică : „Au mâncat carne de marmotă”

Ulterior, tatăl ei, Gul Muhammad, a susținut că fiica sa a fost torturată și ucisă de soțul său Ali Bakhsh și rudele sale din cauza unei probleme între cele două familii. Autopsia pe corpul tinerei Wazirah a fost efectuată într-un spital local, dar rezultatele nu au fost dezvăluite. Poliția nu a arestat încă niciunul dintre presupușii  criminali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.