În Olanda infecțiile cu coronavirus s-au dublat numai într-o săptămână

Focarele de coronavirus în Olanda aproape că s-au dublat într-o săptămână. Conform datelor publicate astăzi de autoritățile medicale, săptămâna trecută s-au înregistrat 2.588 de noi infecții , cu 1.259 mai multe decât săptămâna precedentă, când s-au înregostrat 1.329.

În prezent, există 242 de focare active în țară, iar cel mai mare număr de infecții se regăsesc în regiunile Rotterdam-Rijnmond, Amsterdam, Brabatul de Vest și Haga, relatează presa. În ultimele șapte zile, 44 de oameni au fost spitalizați, în timp ce săptămâna precedentă au fost 21.

Covid, Fauci: „Este posibil ca nordul Italiei să fie lovită de un al doilea val”

Între timp, administrațiile din Amsterdam și Rotterdam au decis obligativitatea tuturor cetățenilor de a purta măști în locuri aglomerate începând de mâine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.