”In numele Domnului” Un american si-a ucis sotia si fiicele de 5 si 7 ani

”In numele Domnului” Un american si-a ucis sotia si fiicele de 5 si 7 ani

Americanul Austin Smith a fost arestat după ce a și-a ucis soția și cele două fiice. El a declarat că, gestul său macabrueste  justificat ”în ochii lui Domnului”. Soția lui avea 29 de ani, iar fetițele 5 și 7 ani. O altă fiică a cuplului, de 3 ani, a fost găsită teafără, ascunsă sub un pat, în locuință, relatează People.com

Uraganul Dorian: Trump a declarat stare de urgență pentru Florida

După ce și-a ucis soția și fiicele, bărbatul a mers la locuința celui cu care credea că soția îl înșală, un bărbat de 46 de ani pe care l-a împușcat mortal. Alte două persoane au fost rănite la fața locului. Suspectul le-a spus investigatorilor că aceste crime sunt justificate pentru că „în ochii Domnului el avea dreptul să acționeze așa față de cineva care a comis adulter”.

În mașina acestuia, polițiștii au găsit două pistoale și o pușcă, pe care le-ar fi folosit să comită crimele.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.