În Noua Zeelandă s-au deschis saloanele de coafură : clienții stau la coadă și noaptea

În Noua Zeelandă a început faza 2  denumită și „o normalitate mai sigură”. Magazinele, sălile de sport și parcurile publice s-au redeschis. Saloanele de coafură sunt printre primele activități cele mai afectate în perioada de izolare.  În fața mai multor frizerii, s-au format deja cozi lungi de clienți și în timpul nopții.

Oamenii au voie să-și vadă din nou prietenii, chiar dacă în grupuri de cel mult zece persoane. De asemenea, s-au redeschis birourile  dar oamenii au fost rugați, dacă posibil, să continue să lucreze de acasă. Școlile se vor redeschide luni și barurile joia viitoare. În ultimele trei zile în țară nu au existat noi cazuri de infecții.

Guvernul din Noua Zeelandă ajută prostituatele în timpul blocajului de coronavirus

Numărul total de cazuri a ajuns la 1.497, dintr-o populație de cinci milioane de oameni.  S-au înregistrat 21 de decese și alte 90 de persoane sunt încă bolnave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.