În Nigeria, o mamă a 13 copii a născut cvadrupleți: povestea incredibilă

Hauwa’u Sulaiman este o mamă în vârstă de 34 de ani, originară din Nigeria , cu o poveste foarte specială: în ciuda vârstei fragede, este mama a 17 copii , dintre care 4 gemeni născuți în urmă cu câteva zile. Pe 5 iunie, de fapt, Hauwa’u Sulaiman a născut ultimii ei patru copii iar povestea ei a făcut înconjurul lumii.  Mai multe prese locale au spus povestea „super mamei” care trăiește în statul nigerian Kaduna iar pe web există și o fotografie foarte tandră a ultimilor patru sosiți și a mamei.

Din păcate, conform rapoartelor unor ziare locale, singurul băiețel dintre cei patru bebeluși nu ar fi supraviețuit, în timp ce cele trei surori ale sale mici sunt toate bine. Femeia i-a născut cei 4 gemeni de la Spitalul General Gambo Sawaba din orașul Zaria, iar apoi, împreună cu copiii, au fost transferați într-o altă unitate, Ahmadu Bello University Teaching Hospital, pentru a primi mai multe îngrijiri.

Un bărbat negru, o fetiță de 8 ani și un elefant: 3 națiuni, 3 povești, 1 vinovat: cruzimea umană

Ceea ce este surprinzător, din povestea incredibilă a lui Hauwa’u Sulaiman, este nu numai numărul de copii, ci și acela al multi-gemenilor: cinci. De două ori femeia a avut tripleți , de două ori a născut  gemeni, apoi a avut trei nașteri a câte un copil  și în sfârșit ultima naștere cu cvadrupleți. Un cadou moștenit cu siguranță de la mamă: și ea a născut de trei ori gemeni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.