În Namibia a fost ales Adolf Hitler

Nu, nu vorbim despre acel Adolf Hitler, ci despre Adolf Hitler Uunona în vârstă de 54 de ani, o viață petrecută luptând împotriva apartheidului, care a fost ales consilier de district al Ompundja, în regiunea Oshana din Namibia. „Tatăl meu a vrut să mă numească așa. Probabil că nici nu știa ce făcuse adevăratul Adolf Hitler ”.

Citește și Rusia, „Maniacul din Volga” a fost arestat: criminalul în serie a strangulat 26 de femei

Politicianul african, potrivit  ziarului Bild, a glumit: „Vă asigur că nu vreau să invadez lumea”, apoi a explicat: „În copilărie era normal. Crescând, mi-am dat seama că am fost numit după un om care dorea să subjuge întreaga lume – a spus el – Ei bine, nu am nimic de-a face cu lucrurile pe care le-a făcut. Să-mi schimb numele ?  E prea târziu pentru a face asta. În orice caz, soția mea mă numește doar Adolf, fără Hitler ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.bild.de/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.