În multe orașe din Franța se va impune masca obligatorie și în aer liber. Amenzi pentru cei care nu respectă obligația

Unul din trei orașe din Franța a impus obligația de a purta mască în centre orașelor , in piețe și în zonele aglomerate, dar la Nisa, oraș popular din Coasta de Azur, a introdus acum obligația chiar și în toate locurile în aer liber. Celor care sunt prinși nepregătiți, vor avea parte de amenzi pipărate

Noile măsuri pentru oprirea coronavirusului au intrat în vigoare în diferite zone ale Franței pe  15 august, iar consulatul de la Paris a informat „cetățenii că, începând cu ora 8.00 începând cu  15 august, zonele în care folosirea măștii este obligatorie la Paris va fi  extinsă și pentru cei care fac sport . Se reamintește că se va aplica o amendă de 135 de euro  pentru cei care nu respectă această măsură “.

Coronavirus, alte 3.776 de cazuri noi în Franța în ultimele 24 de ore

Cetățenii sunt informați că începând de luni, 10 august, la ora 8.00, pe o perioadă de o lună utilizarea măștii va fi obligatorie la Paris, chiar și în afara zonelor în care din cauza numărului mai mare de vizitatori nu este posibilă respectarea distanțării sociale – scrie Consulatul – Nerespectarea acestei obligații în zonele în cauză va duce la aplicarea unei amenzi de 135 euro ”.

Chiar și la Toulouse, aceeași obligație de a purta mască se aplică și în aer liber în toate zonele începând de mâine. Primarul orașului Nisa, Christian Estrosi, a declarat că a luat decizia de a „limita sever răspândirea și de a rămâne ferm în lupta împotriva Covid-19” și, prin urmare, „nu există nici o îndoială: masca trebuie purtată” chiar și în aer liber, după obligația în spațiile închise și magazine.

În Franța, rata zilnică de infecții este în creștere. Ieri au fost înregistrate 3.800 de cazuri, cea mai afectată zonă din jurul Marsiliei, cu 85 de cazuri la 100.000 de locuitori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.