În morgile mexicane zac peste 30 de mii de cadavre neidentificate

În morgile mexicane zac peste 30 de mii de cadavre și scheleturi care nu au fost niciodată identificate sau revendicate, a dezvăluit de Comisia Națională pentru Drepturile Omului, care a adăugat, de asemenea, că „domeniul de identificare criminalistică este în criză”, în fața acestei cantități impresionante de rămășițe , pentru că morgile nu au fonduri, personal și echipament.

Alertă în Franța: Contraceptivul subcutanat ajunge în plămâni, zeci de cazuri

Valul de violență și crime care a zguduit Mexicul în ultimii zece ani a contribuit la această acumulare de cadavre. În 2018, locuitorii din Guadalajara (vestul Mexicului) au protestat pentru duhoarea care a provenea dintr-un container în care au fost stivuite 273 de corpuri neidentificate. Morgă locală a fost atât de „aglomerată”, încât unele autopsii au fost făcute pe cadavrele persoanelor moarte cu doi ani în urmă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.