În Mexic, numărul persoanelor care au murit din cauza consumului de alcool contrafăcut a ajuns la 138

De la începutul pandemiei, cel puțin 138 de persoane au murit în Mexic din cauza consumului de alcool contrafăcut. Potrivit autorităților, criza de sănătate a dus la lipsa băuturilor alcoolice, în special a berii, favorizând consumul de alcool contrafăcut.

Marii producători ai țării au oprit producția de alcool la începutul lunii aprilie și intenționează să o reînceapă în iunie.

Viața bate filmul: o rusoaică s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.