În Marea Britanie s-a descoperit prima pisică infectată cu coronavirus

În Marea Britanie, o pisică domestică a rezultat pozitiv  pentru coronavirus, relatează BBC News online, adăugând că, potrivit experților, este primul caz confirmat de infecție la un animal din Regatul Unit și că acest lucru nu înseamnă că boala a fost răspândită la oameni de animalele lor de companie.

Dureroasa comemorare a fetiței care a murit de foame și mâncată de șoareci în Australia / Foto

În prezent, se crede că felina a fost infectată cu coronavirus de către proprietarul său, care a testat anterior pozitiv pentru virus. Acum atât pisica cât și stăpânul se simt bine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.