În locul în care românca Lidia Drăgescu s-a sinucis în Londra, un alt tânăr a avut aceeași soartă

În locul în care românca Lidia Drăgescu s-a sinucis în Londra, un alt tânăr a avut aceeași soartă

 

Un adolescent a murit după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 30 de metri de la Galeria Whispering din Catedrala Sf. Paul din Londra.

Potrivit Daily Mail, serviciile de urgență au intervenit imediat, dar pentru adolescent nu s-a mai putut face nimic Galeria, este o atracție pentru turiștii care trebuie să urce la 257 de scări pentru a avea acces la ea și se închide publicului la ora 16:00, la ora în care când tânărul a căzut. Incidentul s-a produs la numai 18 luni de la sinuciderea patinatoarei românce de 23 de ani Lidia Drăgescu.

 

Poliția din Londra a confirmat accidentul și au confirmat că victima este un “adolescent de sex masculin care a căzut în interiorul galeriei. Agenții au mai adăugat că  “moartea nu este considerată suspectă”.

 

Lidia Drăgescu, tânăra care s-a sinucis în Londra, în octombrie 2017 era din Iași și se mutase în Marea Britanie în urmă cu cinci ani. Pasionată de patinaj artistic, Lidia devenise de curând studentă la Universitatea „East London” pentru că voia să devină medic.

Procurorii britanici au găsit în mâinile tinerei două bilete de adio. Prima dintre scrisori era adresată mamei sale.

“A a vrut să vadă cum este de cealaltă parte, a ales catedrala pentru că avea nevoie să zboare în brațele lui Dumnezeu”.

Te-ar putea interesa și Trădată de soartă, de soț și de mamă. Invalidă, asistă la raporturile intime între soț și mama ei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.