În lipsa echipamentului de protecție, infirmierele dintr-un spital englez folosesc saci de gunoi

Într-un spital englez, infirmierele au fost nevoite să apeleze la sacii de gunoi albaștrii pentru a face față lipsei de echipament profesional de protecție. Se întâmplă în spitalul Northwick Park din Harrow, unde unii mai multe infirmiere s-au văzut nevoite să recurgă la sacii de gunoi folosiți pentru colectarea deșeurilor și s-au fotografiat distribuind imaginile pe rețelele de socializare. Din cauza numeroșilor pacienți infectați cu coronavirus care au ajuns la spital în câteva ore, unitatea sanitară a fost complet lipsită de materiale de protecție.

Coronavirus: primul caz confirmat în tribul Yanomami din Amazon

Potrivit unui ziar  britanic, infirmierele au explicat motivul : „Nu am avut de ales. Singura alternativă ar fi fost să intrăm în contact cu pacienții cu coronavirus fără nicio protecție “, subliniind că nu este prima dată când sunt nevoite să găsească modalități alternatice de protecție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.