In Libia, femeile și copiii sunt folosiți pe post scuturi umane

Numărul de decese din Libia de la începutul confruntărilor a crescut la 262, 80 sunt copii, în timp ce numărul răniți 1550, dintre care 400 sunt grave și peste 35 000 de persoane sunt strămutate. Acestea sunt datele actualizate în această după-amiază, furnizate de fondatorul companiei Amsi, Asociația medicilor de origine străină din Italia, Foad Aodi.

Citește și Frați condamnați la moarte în Belarus după ce au ucis o profesoară cu 100 de lovituri de cuțit: vor fi împușcați în cap

Situatia spitalelor se înrautatește zilnic și toți cei răniti nu pot fi tratați și salvați . Pacientii cronici și pacientii dializați sunt, de asemenea, în pericol – explica Aodi – ”Mai mult, astăzi au fost distribuite alimentele  la peste 400 de familii din cele 800 înregistrate  pentru a primi sprijin și hrană în sudul capitalei. Luptătorii folosesc copii, femei și spitale ca scut uman.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.