În Italia, prețul maxim al măștilor va fi stabilit la 50 de cenți

Guvernul italian intervine asupra speculațiilor prețurilor măștilor. „În coexistență cu virusul, va trebui să luăm toate măsurile de precauție și echipamentul individual de protecție. Prețurile de piață ale măștilor vor fi calme, vom avea un preț corect și echitabil, în jur de 0,50 pentru măștile chirurgicale “, a asigurat premierul italian Giuseppe Conte, în cadrul conferinței de presă de aseară la Palazzo Chigi.

Noua Zeelandă declară „bătălia câștigată” împotriva Covid-19

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.