În Israel, 320 de persoane au fost arestate pentru încălcarea restricțiilor de coronavirus

Poliția israeliană a arestat marți 320 de persoane pentru încălcarea restricțiilor în Meron, un oraș mic din nordul țării. Știrea a fost lansată de poliție , miercuri.

În timpul sărbătorii evreiești din Lag Ba’omer, dedicată  rabinului Shimon Yochai, care a trăit în secolul al II-lea d.H., unii evrei ultra-ortodocși au încercat să intre în locul unde se află înmormântat  rabinul închis publicului din cauza restricțiilor. În acel moment au început  protestele și confruntările împotriva poliției conducând la 320 de arestări.

UNICEF: în doar 6 luni COVID-19 ar putea ucide până la 6.000 de copii pe zi

În Israel, au existat 16.548 de cazuri pozitive de coronavirus și 264 de decese. Sărbătoarea fusese interzisă în toată țara , cu excepția unora autorizate în apropierea mormântului barului Shimon, Yochai.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.