În Iran, virusul a ucis 49 de persoane într-o singură zi

Patruzeci și nouă de persoane au murit în doar ultimele 24 de ore. Criza coronavirusului din Iran se agravează, unde numărul deceselor a crescut la 194 în peste 6500 de cazuri confirmate.

Citește și VIDEO / În interiorul unei morgi din Iran: coridoarele îmbâcsite de cadavre

Dar cifrele provenite de la Ministerul Sănătății din Teheran sunt puternic contestate : surse locale de sănătate insistă că infecțiile ar putea fi de ordinul a zeci de mii . Între timp, Iran Air a anunțat că va opri toate zborurile către Europa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.