În India, o femelă elefant însărcinată a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas plin de petarde

Într-o India chinuită de Coronavirus (Mumbai este în genunchi) și cu un ciclon care este pe cale să lovească Maharashtra, moartea înfiorătoare a unei femele elefant însărcinată a câștigat atenția cetățenilor și a presei naționale. Au găsit-o  în râul Velliyar din Parcul Național Silent Valley din Kerala. Avea o rană adâncă în maxilar și capul scufundat în apă. Asociațiile  drepturilor animalelor și nu numai că este în revoltă, deoarece sărmana femelă elefant însărcinată a murit în chinuri atroce după ce a mâncat un ananas în interiorul căruia erau ascunse petarde.

Rangerul parcului care a găsit animalul mort a spus: „Am observat elefantul într-o zona privată a pădurii. Când unul dintre membrii personalului nostru s-a apropiat de el, a văzut că are o rană mare în zona maxilarului inferior. A murit de foame pentru că nu mai putea mânca din cauza durerii. Puțină apă este doar ceea ce a consumat înainte de a muri “. Așa că elefantul s-a scufundat în apă pentru a-și alina durerile.  Mulți cred că cineva a rănit-o în mod intenționat dându-i ananasul cu petarde, în timp ce alții acuză unii localnici că folosesc mâncare „explozivă” ca și capcane pentru mistreț.

Studiu: la femeile însărcinate, coronavirusul poate deteriora placenta

Cu toate acestea, ambele ipoteze sunt o sursă de indignare și controverse aprinse în India, atât pe social media, cât și pe media principală. Nu a făcut rău nimănui , nici atunci când a alergat de durere  pe străzile satului. Nu a distrus nicio casă. Ar fi trebuit să nască peste 18/20 de luni “, a scris rangerul pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu elefantul. După moartea sa, elefantul  a fost încărcat pe un camion și dus înapoi în pădure, unde ofițerii l-au incinerat. „Merită un demn rămas bun. Era așezată pe lemnul de foc, în țara în care s-a jucat și a crescut ”, a spus pădurarul cu emoție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.