În India s-a născut un vițel cu două capete. Pentru mulți credincioși este un miracol

Un vițel cu două capete atrage atenția multor oameni din India.  Fermierul Somanlal Yadav nu putea crede ochilor când a asistat la nașterea vițelului care s-a născut cu două capete , unite la gât, fiecare cu doi ochi. În total, vițelul avea trei urechi.

Populația locală din Rajnandgaon , Chhattisgarh, din centrul Indiei, a mers imediat la casa fermierului pentru a admira extraordinara anomalie: mulți îl consideră un adevărat miracol. Vițelul cu două capete s-a născut pe 5 septembrie, iar știrile au făcut înconjurul Indiei, extinzându-se rapid în străinătate, după cum a raportat Daily Star Online.

Șoc în închisoarea Rebibbia din Italia: unul din șefii mafiei italiene Cosa Nostra a mușcat un agent de deget și l-a înghițit

Din păcate , sănătatea de sănătate a vițelului s-a înrăutățit atât de mult încât după câteva zile vițelul a murit. O moarte care nu este surprinzătoare, având în vedere că animalele care se nasc cu două capete sunt de obicei destinate să supraviețuiască foarte puțin din cauza complicațiilor severe.

În unele regiuni din India, vaca este considerată un animal sacru. Nepalul și majoritatea statelor din India interzic sacrificarea animalelor și consideră carnea lor un tabu. Multe texte hinduse antice și medievale promovează protecția vacilor , zeul hindus Krishna fiind adesea arătat cu aceste animale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.