În India s-a născut o capră cu trăsături umane: animalul mutant venerat de localnici ca și cum ar fi o divinitate / VIDEO

În urmă cu câteva zile în micul sat Nimodia , la marginea orașului Jaipur (situat în statul indian Radjasthan), un crescător de animale a fost martorul unei nașteri șocante: o capră a dat naștere unui ied cu caracteristici umane. Imediat ce a văzut aspectul caprei , bărbatul a fotografiat-o pentru a pentru o arăta prietenilor și rudelor.

Așa cum se întâmplă adesea în acele părți, nașterea acestui animal mutant a fost cionsiderată ca un semn de bun divin. Localnicii sunt convinși că este o reîncarnare  a lui Dumnezeu . În imaginile înregistrate de crescător se poate observa cu fața aplatizată și caracteristici umane precum buzele și urechile. Dacă pe de o parte există sătenii care veneresc întruparea, pe de altă parte există oameni de știință care cred că capra este afectată de o anomalie genetică rară cunoscută cu numele de Cyclopia.

Citește și Un tată și-a ucis fiica de 18 luni pentru a îndeplini ”porunca lui Dumnezeu”

Deși de recent nu au mai existat alte cazuri de capre mutate cu un aspect „uman”, au fost două cazuri anul trecut care au implicat doi viței. Primul a avut loc tot în India , în Bardhaman , în districtul Bengalului de Vest . Și, și de acestă dată localnicii au condiderat acestă malformație  ca o întrupare a unei zeități (Vishnu). Vițelul a murit după câteva luni.

Al doilea caz s-a produs în Argentina. Vițelul a trăit doar câteva zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.