În India, o spumă toxică a acoperit complet o plajă

O spumă toxică a acoperit plaja din Chennai, în India . Imaginile care provin din Asia sunt înspăimântătoare: copiii se joacă cu spumă , scufundându-se în ea și o aruncând-o pe ei.

După ceața toxică din New Delhi cauzată de un câmp robust de înaltă presiune, acum și spuma. Plaja Marina Beach din Chennai, în partea de sud-est a Indiei a fost acoperită cu valuri de spumă toxică .

Citește și Iran, Amnesty: peste 200 de protestatari uciși în manifestații din noiembrie

După ce copiii au văzut totă acea spumă  mulți dintre ei au ănceput să se joace  ignorând că este extrem de toxic. Spuma albă depinde de creșterea descărcărilor deșeurilor industriale necontrolate în apele râurilor care, în contact cu apa, provoacă această reacție neobișnuită. Pentru climă și mediu, mulți au criticat-o pe Greta Thunberg pentru că nu au vorbit niciodată despre China și India.

Nimeni nu a avertizat familiile sau copiii să nu se  apropie de acestă spumă  deoarece este extrem de periculoasă crezând că este un fenomen complet natural.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.