In India a fost gasit “copilul Mowgli”: trăia în padure printre animale

O întâmplare adevărată demnă de povestirile lui Kipling: fetița în vârstă de opt ani, fusese “adoptată” de o familie de maimuțe

De la “Cartea junglei” până la realitate: poliția indiană a găsit o fată de opt ani care trăia într-o pădure din Uttar Pradesh, la fel ca și copilul Mowgli din romanele lui Kipling, în sălbăticie printre animale. Copila, care fusese “adoptată” de o familie de maimuțe, a fost dusă la spital pentru a fi consultată.

Când au văzut agenții, maimuțele și fetița au început să țipe pentru a-i speria. În ciuda rezistenței copilului, vice-inspectorul Suresh Yadav  cu foarte mare răbdare, a reușit să o ia și să o scoată din pădure.

Citește și Pedofil arestat după ce a violat o fată de 14 ani și a supus-o a acte de sodomie

Agenția de știri Ani raportează că, în urmă cu două luni, un ofițer de poliție, care patrula prin Rezervația naturală Katarniaghat, a crezut că are viziuni când a văzut fetița goală, care a lerga împreună cu mai multe maimuțe printre copaci.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.