În închisoare cu un bisturiu băgat în părțile intime: denunțată

Bisturiul care urma să ajungă în închisoare fusese învelit în celofan și introdus într-un prezervativ.

Episodul singular la închisoarea Ariano Irpino din regiunea Campania în Italia
Arma, destinată partenerului femeii, reținut  în închisoarea Ariano Irpino, a fost descoperită datorită unui detector de metale care scanează rudele prizonierilor în vizită. Femeia nu părea să știe că, obiectul va fi detectat chiar dacă l-a băgat în părțile în părțile intime.

SUA, homari drogați cu „marijuana”: ”Suferă mai puțin”

Obiectul contondent a fost recuperat datorită agenților Poliției Penitenciare, care, după ce a exclus posibilitatea unei defecțiuni a detectorului de metale, au procedat la percheziționarea femeii  găsind astfel rapid bisturiul. Femeia a fost denunțată autorităților judiciare competente și obiectul contondent confiscat, scrie presa locală 

Practica introducerii obiectelor interzise în închisorile din Campania este, din păcate, foarte frecventă printre rudele deținuților, care în majoritatea cazurilor nu poartă arme, ci telefoane mobile și droguri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.