În imagine se ascunde o fată frumoasă: iluzia optică care înșală ochii tuturor

În imagine se ascunde o fată frumoasă: iluzia optică care înșală ochii tuturor

Ține ochii deschiși, focalizează și pune-te la încercare.  Acest desen înfățișează aparent chipul unei bătrâne, dar de fapt în interiorul ei ascunde imaginea unei fete frumoase, pe care aproape nimeni nu o poate găsi! Vezi mai jos soluția.

se ascude imaginea unei tinere
 

Citește și India, refuză să-și schimbe religia și să căsătorească cu el, violată și ucisă la numai 18 ani

Iată soluția: nasul bătrânei este fața profilului tinerei femei, iar ochiul din dreapta ta sunt genele ei; bărbia este umărul fetei și restul este părul fetei.

solutia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.