În Germania s-a impus purtarea măștilor obligatoriu: amenzi de până la 25 de mii de euro

A intrat în vigoare în mare parte din Germania  obligația de a purta obligatoriu măști în magazine, în transportul public și în trenurile de lungă distanță pentru a preveni infecția cu Coronavirus. Amenzile pentru cei care nu respectă regula variază între 25 și 25 de mii de euro.

Germania pariază pe vaccinul TB ca soluție împotriva Covid-19

Valoarea sancțiunilor a fost decisă de statele individuale și, prin urmare, variază mult de la o regiune la alta. În Berlin de exemplu, nu se prevăd  sancțiuni economice și încredințează utilizarea măștii ca o alternativă valabilă pentru responsabilitatea tuturor. În alte state, există o perioadă de câteva zile în care permite oamenilor să se adapteze la schimbări.
Cele mai grele amenzi sunt acordate magazinelor ai căror angajați se găsesc fără măști, în timp ce în majoritatea regiunilor prețul de plătit va crește direct proporțional cu numărul infracțiunilor comise. Vor fi scutiți copiii de până la șase ani și cei care suferă de boli și care din cauza patologiei nu-și pot acoperi nasul și gura.

Coronavirus, în Germania numărul infecțiilor a început să crească

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.