În Germania, protestatarii no-mask au huiduit de la balcoane: „Afară cu naziștii”

Demonstrații în toată Germania organizate de no-mask, la care au participat câteva sute de persoane împotriva restricțiilor pentru Covid.

Pe întreg teritoriul german, situația este dramatică, cu aproape 500 de decese și peste 9 mii de infecții în ultimele 24 de ore. La Berlin, au început demonstrațiile iar oamenii de la balcoane au scandat: ”Afară cu naziștii ”

Citește și Noua ipoteză a OMS cu privire la originea lui Covid: „Virusul transmis oamenilor de bursuci, dihori și iepuri”

În capitală, în jur de o mie de oameni ar fi trebuit să protesteze într-un „marș tăcut”, dar au apărut 580. În timp ce treceau, se auzeau fluierături de le balcoane, zgomote cu lingurile care erau lovite de ghivece și lozinci „afară cu naziștii”.

La Hamburg au fost aproximativ 220 de mașini care purtau drapele și cartoane pe care erau scrise sloganurile: „respirați liber, gândiți liber” și „drepturile fundamentale nu dreptul la un vaccin”.

În Dresda au fost 482 de mașini, a spus poliția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.