În Germania, fotografierea femeilor sub fustă a devenit o crimă: 2 ani de închisoare

În Germania, fotografierea femeilor de sub fustă a devenit o crimă specifică, pedepsită cu amendă sau până la doi ani de închisoare. Noua lege aprobată astăzi vizează fenomenul „upskirting”, adică acțiunile celor care fac în secret fotografii sub fustele femeilor. Odată cu apariția unor camere fotografice și mai mici ascunse pe scări sau în alte locuri, această crimă este din ce în ce mai frecventă și este adesea însoțită de difuzarea sau vânzarea  imaginilor pe Internet.

Iadul din Siberia: temperaturile record au incendiat pădurile mai mult ca niciodată

Măsura este pusă în vigoare și fotografierii decolteului .  Noua lege prevede aceleași pedepse de până la doi ani și pentru imaginile cu persoane ucise în accidente. Până acum legea proteja doar răniții.

Aprobarea măsurii împotriva fenomenului de  „upskirting”  vine după ce a fost lansată o petiție pe acest subiect și care a ajuns la 100 de mii de semnături. „Fotografierea unei femei sub fusta este o încălcare flagrantă a vieții private și a drepturilor personale”, a declarat ministrul Justiției, Christine Lambrecht.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.