În Germania a fost descoperită o rețea de pedofili. Peste 30 de mii de suspecți

Anchetatorii care lucrează la cazul unei rețele de pedofili din Bergisch Gladbach, în statul german de Nord-Vestul Westfalia, vorbesc despre 30 de mii de persoane potențial implicate. Anunțul a fost făcut de ministrul Justiției din regiune, Peter Biesenbach (CDU), explicând că acestea sunt atât cazuri de deținere, cât și difuzie de pornografie infantilă și cazuri concrete de abuz.

Printre altele, suspecții făceau schimb de sfaturi, prin servicii de mesagerie și forumuri. “Nici măcar nu am estimat cât de puternic este fenomenul de pe Internet. Ceea ce a scos la iveală anchetatorii este„ profund șocant “. „Trebuie să recunoaștem că abuzul asupra copiilor este mult mai răspândit online decât am crezut anterior”, a comentat Biesenbach.

SUA, a violat o rudă minoră de 5 ori în 3 zile: între violuri a mers la biserică

La sfârșitul lunii aprilie, la Moenchengladbach a început un proces inițial împotriva a doi bărbați acuzați de abuz sexual la copii într-o anchetă de 79 de cazuri. Apoi au fost depuse acuzații împotriva unui bărbat Bergisch Gladbach la Curtea Regională din Köln. De asemenea, au fost depuse acuzații împotriva unui bărbat în vârstă de 61 de ani, la Judecătoria Kleve.

Anchetele din această rețea de pedofili au dus deja la o condamnare de 10 ani împotriva unui militar de 27 de ani, care va trebui să fie internat în secția de psihiatrie pentru că a fost găsit vinovat de abuzuri grave asupra copiilor cu vârste cuprinse între unu și cinci ani, inclusiv fiica sa și fiul său vitreg.  Poliția a identificat cel puțin 44 de victime în contextul investigațiilor efectuate în rețeaua de pedofili. Vârsta victimelor variază  între trei luni la 14 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.