În Franța începe procesul pentru atacul asupra revistei satirice Charlie Hebdo

A început la Paris procesul împotriva a 14 persoane acuzate de implicare în atentatele teroriste de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo și de la supermarketul kosher din ianuarie 2015. Dintre cei 14 inculpați, 11 sunt în închisoare și 3 au fugit în Siria pentru a se alătura Isis, trebuie să răspundă pentru diverse acuzații, de la complicitate la atacuri teroriste până la crimă. Cei trei autori  ai atacurilor au fost uciși de poliție.

Doi dintre ei au luat cu asalt cartierul general al ziarului satiric Charlie Hebdo, ucigând 12 persoane. Un al treilea terorist a ucis o femeie, agent de poliție și apoi a luat cu asalt un supermarket kosher, ucigând alte patru persoane.

Descoperire șocantă în Franța ! ”Familia”, o sectă care a rămas ascunsă aproape trei secole

Atacurile teroriste din ianuarie 2015 au fost primele dintr-o serie de acte teroriste islamiste care între 2015 și 2016 au dus la peste 230 de decese în Franța. Se așteaptă ca procesul să dureze până pe 10 noiembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.