În Franța, de mâine intră în vigoare brățara împotriva violenței conjugale

În Franța, brățara împotriva violenței conjugale intră în vigoare mâine. Brățara, capabilă să localizeze un soț sau fost soț violent, va declanșa alarma în cazul în care se apropie de victima sa. Acest lucru a fost raportat de Le Figaro, după publicarea decretului de a începe utilizarea dispozitivului.

Citește și :  În Franța, au fost introduse noi restricții

Utilizată deja în Spania, brățara anti-apropiere face parte din planul „Grenelle” împotriva violenței conjugale, lansat acum un an ca urmare a creșterii cazurilor de femicid din Franța. Brățara va fi utilizată inițial în cinci departamente, după care se va muta pe întreg teritoriul francez pe 31 ianuarie, a anunțat Ministerul Justiției din Paris.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.