În Florida plouă cu cocaină

Plouă cu cocaină în Florida și este vina lui Dorian.

Uraganul care a devastat Bahamas și a speriat Statele Unite a provocat consecințe surprinzătoare, după cum subliniază USA Today. În special, a creat ravagii pe plajele din Cocoa Beah  unde poliția a recuperat o pungă cu 15 kilograme de cocaină, în valoare de aproximativ 300.000 de dolari. Drogul a ajuns pe plajă  și este posibil ca alte „pachete” să ajungă în următoarele zile.

Supraveghea corpul unui băiat de 14 ani, polițist cumpără filme porno cu contul familiei

“Se poate ca alte pachete să ajungă pe plajă, mai ales în acetse condiții, explică Manny Hernandez, purtătorul de cuvânt al departamentului de poliție Beach Cocoa. ” Am spus oamenilor să fie precauți: nu trebuie să ia nimic, deoarece pachetele ar putea fi deteriorate iar„ cocaina ar putea crea grave consecințe de supradozaj”.

O scenă similară s-a petrecut, potrivit CNN, în zona Parcului Beach Paradise. Marți, un kilogram de cocaină a fost adus de Dorian. O persoană a găsit un „pachetul suspect” și l-a raportat unui agent, a declarat pentru Cnn purtătorul de cuvânt al Melbourne City, Cheryl Mall.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.