În Ecuador, bilanțul epidemiei este printre cele mai grave din lume

În Ecuador sistemul de sănătate s-a prăbușit și  potrivit unei analize din New York Times, numărul morților este de 15 ori mai mare decât datele oficiale

Numărul de decese cauzat de epidemia de coronavirus din Ecuador ar putea fi de 15 ori mai mare decât numărul oficial. Conform unei analize a datelor privind numărul deceselor din New York Times , aproximativ 7.600 de persoane au murit în perioada 1 martie – 15 aprilie.  Aceasta este o cifră foarte îndepărtată de numărul de decese pe care guvernul le-a atribuit oficial coronavirusului: 503 de la începutul epidemiei, la mijlocul lunii aprilie. Potrivit ziarului american, aceste numere sugerează că Ecuadorul a fost și probabil este încă unul dintre cele mai grave focare de Covid-19 din lume.

Coronavirus, nu mai au unde să-și pună morții: rezidenților din Ecuador le sunt distribuite sicrie din carton VIDEO

The New York Times a declarat acum câteva zile că în Ecuador, sute de cadavre au fost abandonate pe trotuare,  așezate în sicrie  de carton și îngrămădite în morgi. La persoanele care au murit în urma consecințelor COVID-19 s-au adăugat cei care au murit din cauza altor boli și care nu au putut fi tratate în spitale pline de pacienții cu coronavirus.

Coronavirus, Trump „sugerează” o cură bazată pe injecții de înălbitor și dezinfectanți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.