În diferite unghiuri din Dubai, pe cer au apărut „Luni sau planetele uriașe”

Un fenomen foarte ciudat a apărut pe cerul din Dubai în urmă cu câteva zile . Rezidenții din Dubai au fost surprinși când au văzut obiecte uriașe pe cer în miez de noapte

Ceea ce pare a fi două obiecte cerești pe cerul nopții au fost surprinse recent pe videoclip de mulți martori oculari. Cele două obiecte par a fi luni sau planetoide sau un posibil planetoid împreună cu luna.

Uite aici ” , a spus o femeie în timp ce conducea, iar pasagerul filma obiecte pe cer. „ Ce este? “

Unii speculează că obiectele, sau cel puțin unul dintre ele, pot fi o proiecție holografică . Alții cred că obiectele au o natură solidă. Există, de asemenea, posibilitatea ca aspectul obiectelor să fie creat de un fenomen atmosferic rar.

Citește și Studiu. Chiar și o singură porție suplimentară cartofi prăjiți pe săptămână crește riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale

O altă teorie sugerată de un debunker OZN a fost că obiectele erau „baloane publicitare” care, probabil, făceau parte dintr-o anumită promovare. În cele din urmă, se pare că, în acest caz, fenomenul a fost explicat: Phobos și Deimos , cele două luni care orbitează Marte, au fost proiectate în cer folosind o nouă tehnologie nemaivăzută până acum .

Două macarale gigantice de 100 de metri și un ecran avansat de 40 de metri au fost folosite pentru a face lunile să apară realiste pe cer și vizibile de la distanțe mari.

Ideea a fost de a le arăta rezidenților Emiratelor ceea ce Hope Probe capturează la 500 de milioane de mile distanță.

„ Misiunea pe Marte este una dintre cele mai mari provocări din istoria țării și una dintre cele mai îndrăznețe inițiative : cucerirea spațiului. Deci, pentru a crea conștientizarea acestui fapt important, nu este nimic mai bun decât aducerea celor două luni de pe Marte pe Pământ ” , a declarat Khaled AlShehhi, director executiv de producție și comunicare digitală la Biroul de presă al guvernului Emiratelor Arabe Unite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.