În Congo, a unsprezecea epidemie de Ebola a fost înfrântă, a anunțat ministrul Londongo

Un alt virus a lovit Congo în ultimele săptămâni, dar, din fericire, a fost eradicat înainte de a putea face mai multe daune. Ministrul congolez al sănătății Eteni Longondo a proclamat  înfrângerea celei de-a unsprezecea epidemii de Ebola din istoria Republicii Democrate Congo.

“În această zi, miercuri  18 noiembrie 2020, sunt încântat să declar solemn sfârșitul celui de-al unsprezecelea focar de virus Ebola în provincia Ecuatorului”, a declarat ministrul presei locale.

Citește și Ar fi răspândit știri false despre Wuhan, iar acum se confruntă cu cinci ani de închisoare

De la apariția sa pe 1 iunie, au existat 55 de decese din 119 cazuri confirmate și 11 cazuri probabile, a declarat Organizația Mondială a Sănătății.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.