În ciuda tuturor scandalurilor, piețele umede din Indonezia și Thailanda sunt încă deschise VIDEO

În Indonezia și Thailanda, piețele umede, care vând carne de la câini, pisici, lilieci, pangoline și alte animale, sunt încă deschise, în ciuda pandemiei Covid-19 și în ciuda faptului că mulți oameni de știință sunt convinși că virusul provine de pe o piață Wuhan. Acest lucru a fost raportat de o anchetă a PETA Asia care, sub acoperire, la începutul lunii aprilie, a filmat aceste imagini arătând animale în cuști și apoi sacrificate, pline de sânge și îngropate în mizerie.

Coronavirus, ONU: „Interzicerea piețelor de sacrificare a animalelor sălbatice în toată lumea”

Pe piața Tomohon din Indonezia, un investigator a filmat scene înfiorătoare. Câini, pisici, șobolani, șerpi, mistreți vânduți pe piață fără nicio protecție pentru infecția cu coronavirus și nici pentru tratarea cărnii în timpul sacrificării.

Am vorbit deja despre aceste piețe, ale căror ONU solicită închiderea la nivel mondial, documentând ceea ce se întâmplă în interiorul acestora, însă mulți continuă să susțină că ar trebui să rămână deschise.

Coronavirus: mâncarea de șerpi și supa de lilieci printre primele cauze ale transmiterii virusului killer

Vânzătorii și cei care se ocupă de animale de multe ori nu poartă mănuși (așa cum se poate vedea și în video) și pot să răspândească bacteriile. Muștele dau târcoale cadavrelor animalelor  iar rafturile și podelele sunt murdare cu sângele tuturor animalelor sacrificate. Pentru aceasta, PETA Asia a scris oficialilor din domeniul sănătății din Indonezia, Thailanda și în altor părți din Asia, cerând încetarea acestei orori. „ Pentru a preveni multiple boli precum Covid-19, trebuie să facem mai mult decât să închidem  aceste piețe doar în anumite zone ale lumii. Toate piețele de animale vii din lume trebuie să fie închise “.

Semnează PETIȚIA PETA AICI

Sursa: PETA

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.